Linkedin Premium 3 luni Gratuit

linkedin-premium-3-luni-gratuit

Linkedin-ul ca si platforma este folosit cel mai adesea de echipele de HR care recruteaza oameni pentru diferite companii. Cu timpul a devenit insa si o platforma de socializare unde gasesti grupuri de discutii, spre exemplu “Digital Mareketing” sau “Antreprenori in Romania”.

Va-ti intrebat insa ce beneficii va ofera un cont de linkedin premium? Ei spun asa:

Obţineţi un avantaj faţă de concurenţă cu Premium Career. Un abonament Premium Career oferă acces la caracteristici şi beneficii avansate la căutarea şi depunerea de candidaturi pentru joburi. Aflaţi mai multe despre informaţii Premium care vă pot ajuta să vă axaţi pe oportunităţi puternice.

Un cont premium va ajuta spre exemplu sa vizualizati un cont de linkedin fara ca el sa stie, va ajuta sa identificati datele personale mai usor, spre exemplu adresa de email sau numarul de telefon si puteti sa-i trimiteti email direct din platforma. Rata de deschidere a unui email este de obicei mai mare decat cea de deschidere a unui mesaj primit de la un recruiter pe Linkedin.

Cu obtii cont premium de linkedin 3 luni GRATUIT?

Procedura este simpla, aveti nevoie de un cont de email Microsoft (outlook sau hotmail) pe care le puteti crea gratuit aici: https://login.live.com/    

Apoi mergeti pe https://my.visualstudio.com si click pe Linkedin Learning (vezi poza)

Linkedin Premium 3 luni Gratuit 1

Odata facuti acesti pasi beneficiati de 3 luni de Linkedin Premium de care va puteti bucura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *