Cum sa faci bani pe internet in 2018

cum sa faci bani pe internet

Am urmarit zilele aceastea tot ce am gasit pe Youtube – Romania despre cum sa faci bani pe internet – metode si asa mai departe.

Nu m-am mirat cand am gasit video-uri unde esti invatat sa dai clickuri pe reclame, sa completezi chestionare, sa trimiti emailuri si asa mai departe pentru 0.1$. Adica – fii serios, trebuie sa existe ceva mai bun de atat. A-si vrea sa nu se injoseasca nimeni pentru 0.1$, mai ales cand pe internet poti face bani frumos.

Asa ca, dupa ce am citit toate balariile posibile si am urmarit cele mai penibile metode vreodata explicate pe youtube, m-am hotarat sa imi fac si eu un canal unde sa povestesc cum se fac adevaratii banii pe internet.

Ce am urmarit in aceste videouri:

  • Sa fiu eu, fara editari ci sa fie un fel de discutie – explicatie.
  • Metodele sa fie usoare.
  • Sa nu ai nevoie de nici un fel de cunostinte.
  • Sa faci mult mai mult decat 0.1$.

Cum sa faci bani pe internet cu Fiverr

Partea 1:

Aceste metode nu or sa te imbogateasca, dar sunt eu implinit ca ofer metode reale – metode cu care poti face bani.

O sa urmeze o serie de video-uri unde o sa explic tot ce stiu eu despre cum se pot face bani pe internet – toate metodele pe care le cunosc si pe care le-am testat.

Nu sunt un guru al banilor online insa fac destul cat sa-mi asigure un venit consistent. Imi si place dar acum – cui nu-i place sa faca bani pe internet?

Daca nu stii cine sunt, am scris aici cateva randuri: Cine sunt

Nu prea am simtul esteticii si nici nu editez videourile ci doar vorbesc simplu si liber asa ca sa nu ai mari pretentii la calitate, dictie sau mai stiu eu ce trebuie sa posede un Youtuber adevarat.

A-si aprecia o parere aici pe acest blog sau poate pe Youtube direct.

Daca crezi ca au vreo logica explicatiile mele da-mi si un Subscribe – asa o sa fii anuntat cand postez cate un video nou.

Auditie placuta si Spor la bani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *